ghul
New Member
|
Post by ghul on Apr 19, 2007 1:07:48 GMT -5
oldtown.fallout.prv.pl/To jest stronka Zlotu fanów fallouta drodzy Mechatronicy Jak wiem wiekrzość naszej zacnej elity zdecydowała sie tam pojechać 20-25 lipca odbywa się ten zlot. WIec Polrerujcie lufy Smarujcie Mechanizmy NIech Swiat post apo drży Bo tam jedziemy...
|
|
|
Post by abaddon on Apr 20, 2007 12:27:31 GMT -5
Ja jadę. Kocur mówił, że nie może. Tak czy inaczej, budujemy mutkowóz!
|
|
ghul
New Member
|
Post by ghul on May 24, 2007 6:51:57 GMT -5
Teraz jest ograniczenie luda 18+ orgowie naciskają ze nie może być nikogo nie pełno letniego... DO tego w tym roku Trzeba mieć klimatyczne Stroje MORO MUNDURY nie wliczają się chyba ze ktoś je podrasuje do klimatu postapo... Limit pirotechniki tylko gdy org jest obecny... Nie ma limitu mocy ASG tak dlugo jak to jest ASG a nie wiatrówka:P Lub sprawny karabin... Klimatyczne stroje na pierwszym miejscu... LARP Nonstop co oznacza ze użycie ASG POZA strefą bezpieczeństwa PRZewidywane... Teraz kwestia Która napewno dała wam sie we znaki na Strzelance watowej Cywile... Otóż ze względu na zadupiowatośc samego lotniska PRawie ich tam nie ma znaczy że na granicy terenu imprezy czasem pojawia sie samochód.... Teren imprezy jest zamknięty i nikt na strzelane nie wchodzi sobie miedzy krzyżowy ogień ... I poza faktem że podobno był sobie jakiś żul przy bazie raidersów ja go nie widziałem i nie podchodził jak ktoś był w budynku Teren jest ogromny Wody jest tam nie najwiecej... jest w znośnej odległości Jezioro ale to poza terenem imprezy na terenie Imprezy jest strumyk... ale by sie w nim umyć przydał by sie rondel albo micha.. Woda po kostki jedzenie we własnym zakresie, Prądu nie ma... ale można naładować komórkę jak by co... Proponuje rozejrzeć sie za generatorem... Ja mam 2 krótkofalówki sprawne i dobre do tego 1 dodatkowy akumulator do każdej... Sprzęt wygląda na zdezelowany ale działa. Było by dobrze by Zgłosić sie ile z nas zamierza jechać
|
|
ghul
New Member
|
Post by ghul on May 24, 2007 11:45:06 GMT -5
Kwestia taka że ja bym wyjechał 17 lipca z racji tego że Raidesi i chyba też Rangersi muszą sie zaklimatyzować... A przy okazji rozkminić wszystko...
Konwent post-apokaliptyczny OldTown 2007 odbywa się w dniach 20-25 lipca 2007 i trwa równe 5 dni, przez który to czas rozgrywany jest nieustający LARP.
tyle...
|
|